e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike & Wie is de Saboteur?

Swingtrike & Wie is de Saboteur?Aantal personen: vanaf 15
Tijdsindicatie: 10:30 tot 17:00
Beschikbare periode: Maart t/m November

10:50-11:00
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen.

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 5.50 p.p.

11:00-12:30
Na ontvangst en een korte introductie bij De Heere van Meijel maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 1,5 uur (incl. uitleg en oefenronde) Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers.

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30-13:40
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

13:40-16:40

Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar Groepsuitje Limburg in Ospel dat 10 km verderop is gelegen en maakt u zich op voor een uitdagende activiteit, namelijk Wie is de Saboteur!

Is je collega of je tante ineens zo onhandig of lijkt dat maar zo? Tijdens Wie Is De Saboteur worden jullie in groepjes opgedeeld, welke allen beschikken over één aangewezen mol. Hij of zij gaat alles op alles zetten om de uitdagende spellen te laten mislukken, zonder dat iemand erachter komt dat deze persoon de boel aan het saboteren is. Lukt het jullie de Mol te ontmaskeren? Of is hij jullie te slim af? Eenieder doet zijn stinkende best, je strijd namelijk niet om punten maar om bitterballen!  Wie is de Saboteur is een spannend, leuk, hilarisch maar vooral interactief programma geschikt voor verschillende leeftijden en groepen. Inclusief de gewonnen bitterballen tijdens de prijsuitreiking.

*Een gezelschap met kinderen? Geen probleem, wij kunnen de kamers aanpassen zodat ze zowel voor de ouders als voor de kinderen een leuke uitdaging zijn.

*minimaal vanaf 15 personen


Maatwerk voor groepen groter dan 24 personen mogelijk.


Prijs inclusief volle accu en verzekering: € 50,00 p.p. (incl btw)

 

  • Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs of een brommer certificaat. Dit ivm de verzekering, deze zal niet betalen als er iets gebeurd, mocht u geen geldig document hebben.
  • 1 persoon per snorfiets
  • Wie is de Saboteur minimaal vanaf 15 personen.
  • Borg a 50,- per snorfiets met een maximum van 250,- per boeking.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten


Terug Reserveer