e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike en S(peel)se Expeditie

Swingtrike en S(peel)se ExpeditieAantal personen: 10 t/m 50
Tijdsindicatie: 10:30 tot 16:00
Beschikbare periode: Maart t/m November

10:30 tot 11:00
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel)

11:00 tot 12:30
Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 2,25 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. 

Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen.

12:30 tot 14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 16:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens een wandeling in de prachtige natuur van het Nationaal Park hebben wij een aantal prikkelende en speelse opdrachten voor de deelnemers in petto. Daarbij staat het 'samen doen en ontdekken' centraal en wordt je even weer kind! Deelnemers gaan gebllindoekt ervaren hoe het veen voelt en ruikt, genieten van een natuurlijke voetenmasage, waterdieren scheppen en nog veel meer leuke opdrachten. Een ideale excursie voor een team/familiebuilding. (duur ± 1,5- 2 uur)

Voor groepen van 26 tot 50 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 26 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 50 personen mogelijk

Voor groepen kleiner dan 10 personen geldt een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden

Terug Reserveer