e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike en Slakkentour

Swingtrike en SlakkentourAantal personen: 10 - 50
Tijdsindicatie: 10:30 tot 16:30
Beschikbare periode: Maart t/m November

10:30-11:00
Ontvangst met koffie/thee en gebak bij De Heere van Meijel.

11:00 tot 13:15
Na ontvangst met koffie/thee en gebak maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 2,25 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingtrike ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.)


13:15-14:15
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30 tot 16:30 uur
Met eigen vervoer vertrekt u naar het 7,4 km verder gelegen escargotskwekerij 't Slakkenhuys in Ospel. Tijdens een bijzondere rondleiding door de tunnelkassen, onder de deskundige leiding van de kweker, krijgt u een interactieve presentatie met aansluitend nog een verrassende proeverij (3 amuses incl. 1 consumptie).

De slakkentour is alleen in de periode van april tot en met oktober te boeken.

 

Voor groepen van 36 tot 54 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 36 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement.
Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.
U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 54 personen mogelijk

Terug Reserveer