e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike en spoedcursus boer worden

Swingtrike en spoedcursus boer wordenAantal personen: 2 t/m 50
Tijdsindicatie: 10:15 tot 17:00
Beschikbare periode: Maart t/m November

10:15 tot 10:45
Ontvangst met koffie, thee en gebak bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel)

10:45 tot 13:00
Na ontvangst met koffie en gebak maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingtrike! Gedurende circa 2,25 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingtrike rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingtrike ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.

13:00-14:00 Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 15:30 uur *
Met eigen vervoer vertrekt u naar het 9,6 km verder gelegen melkveebedrijf ‘Loeigezellig’ in Ospel. Tijdens een rondleiding, onder de deskundige leiding van de boer of boerin, krijgt u een live presentatie van het meest geautomatiseerde melkveebedrijf van Nederland. Via een skywalk, vanaf een veilige hoogte voor de dieren en u zelf, overziet u alles. Trappen leiden u naar de melkrobotruimte zodat u de technische snufjes met eigen ogen van dichtbij kan bekijken. De boer vertelt u over de filosofie achter deze techniek: Het creëren van een optimaal welzijn voor de dieren in combinatie met een redelijk economisch resultaat.

15:30-17:00 uur *
Na de rondleiding is het tijd voor een drankje (1 consumptie inbegrepen) om aansluitend een spoedcursus boer worden te ondergaan. Voor een uniek, gezellig en sportief uitje hebben ze bij boerenspellen een aantal spellen voor u op een rijtje gezet. De spellen zijn prima geschikt als teambuildings activiteit. Alle spellen hebben betrekking op het boerenleven en de dagelijkse activiteiten op de boerderij. Een kleine greep uit de spoedcursus boer worden zijn: koe melken, muismeppen, insemineren, stro stapelen, omgang met de boerin en nog veel meer.

* Het is ook mogelijk om in plaats van de rondleiding een andere activiteit te kiezen op het melkveebedrijf ‘Loeigezellig’

Optionele keuzes:
• Boerengolf
• Levend tafelvoetbal
• Boerengolf
• Hanengevecht
• Boerenfrisbee
• Pieperschieten
• Vier op een rij
• Minute to win it (minimum aantal personen 15) - (meerprijs € 3,00 p.p.)
• Ik hou van Holland (minimum aantal personen 15) - (meerprijs € 3,00 p.p.) 

Voor groepen van 26 tot 50 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 26 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Tuktuk, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 50 personen mogelijk

Prijs inclusief koffie & gebak: € 50.50 p.p. (incl btw)

Terug Reserveer