e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel

Swingtrike tocht en VR Escape room

Swingtrike tocht en VR Escape roomAantal personen: vanaf 2
Tijdsindicatie: 10:30 tot 15:30
Beschikbare periode: Maart t/m November

10:50 tot 11:00
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel).

*optioneel nog koffie/thee en gebak bij te boeken a € 5.50 p.p.


11:00 tot 12:30
Na ontvangst maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een Swingrider! Gedurende circa 1,5 uur Swingt u langs de prachtige kanalenstelsels die Meijel rijk is. De Swingrider rijdt 20 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 25 km. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische driewielers. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. Een uniek activiteit voor iedereen. Daarbij bent u met een uitje op de Swingrider ook nog eens groen bezig; in tijden waarin vervuiling en de opwarming van de aarde actuele politieke discussies vormen, ook zeker niet onbelangrijk.


Verlenging van de Swingtriketocht in de ochtend mogelijk met 45 minuten: Meerprijs 7,00 euro p.p.

12:30-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot ±15:30

VR escaperooms die zorgen voor een ervaring om nooit te vergeten. Bij VR Boxx werken we uitsluitend met hoogwaardige VR escaperooms die jouw ervaring onvergetelijk maken. Voor ieder wat wils, van ijzingwekkende spanning tot samenwerking onder druk: geloof ons, deze VR escaperooms vervelen nooit!

 

Voor groepen vanaf 20 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 20 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de Swingtrike, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit.  U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.
 
Maatwerk voor grotere groepen is mogelijk

Prijs inclusief volle accu, verzekering: € 55,00 p.p. (incl btw)

Terug Reserveer