e-Chopper in de Peel Legerjeep in de Peel Fatmax in de Peel Snorfiets in de Peel Trabant in de Peel Lasergame in de Peel
 • Swingtrike tochten

  Gedurende een van onze swingtrike toertochten ontdekt u, aan de hand van de swingtrike-routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel.

  Tijdens de tocht maakt u o.a. kennis met het kanalenstelsel van de Noordervaart, het Deurnes kanaal en de Helenavaart. Deze kanalen waren aanvankelijk bedoeld ter afwatering van het veengebied en voor het transport van de in de Peel afgegraven turf. Tegenwoordig vormen ze een prachtig natuurschouwspel en een druk bezochte locatie door sport en hobbyvissers. Naast de kanalen wordt u getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden. Kortom: Leuk, gezellig, groen en ook zeker indrukwekkend.

  De Swingtrike toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke en ‘groene’ wijze Meijel en de Peelomgeving willen leren kennen. Al dan niet gecombineerd met een lunch, buffet of diner bij De Heere van Meijel, bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze Swingtrike toertochten.

  De Swingtrike tochten bieden plaats van 1 tot 35 personen. Tot 60 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

  Starttijden:
  10:30 uur
  13:30 uur
  18:00 uur (lente en zomer)

  Voorwaarden:
  - Bestuurder minimaal 16 jaar
  - Borg : € 50,- per Swingtrike met een maximum van € 250,00 per boeking
  - Overige voorwaarden en huurcontract

 • Swingtrike tocht in de Peel

  Arrangement 1: Swingtrike tocht in de Peel

  In een circa 2,25 uur durende Swingtrike toertocht ontdekt u, aan de hand van de swingtrike-routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een...

  Lees verder & reserveer >>
  € 34,50
 • Introductie Swingtrike tocht in de peel

  Arrangement 2: Introductie Swingtrike tocht in de peel

  Introductietocht

  Vindt u een 2,25 uur durende tocht te lang of laat het budget dit wellicht niet toe, dan bieden wij de mogelijkheid voor een verkorte swingtrike tocht door de Peel.

  In een circa 1,5 uur durende...

  Lees verder & reserveer >>
  € 27,50