Geniet van ons gloednieuwe binnen terras met een zelfbediening bar en houtskool barbecue. Wie van jouw gezelschap is de baas van de BBQ en wie tapt het lekkerste biertje?
Bar & BBQ bestaat uit:
- Variatie van 4 stukken vlees p.p. a 100 gr
barbecue worst - gemarineerde kipfilet - gemarineerde speklap – hamburger - gambaspies - shaslick (kalkoen). - Huisgemaakte salades: huzaren salade - pasta salade - rauwkost salade - vers fruit
- Bbq ratatouille groente: gevuld met gemarineerde groente; paprika, rode ui/ courgette en champignons
- Stokbrood met kruidenboter
- Huisgemaakte sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus, zigeunersaus
- Houtskool barbecue
- Twee uur gebruik van de zelfbediening bar met: Hertog Jan pils, alle frisdranken, radler, huiswijnen, koffie, thee en cappucino. Mogelijk ook uit te breiden naar drie uur durend arrangement.
- BBQ Tip! Wij serveren vlees, salades en brood tegelijk. Tip: Leg de BBQ de eerste ronde goed vol met vlees en begin pas met eten van de salades als het eerste vlees gereed is. Uw gasten gaan zich anders eerst tegoed doen aan de salades om vervolgens minder BBQ vlees te eten. Mogelijk gevolg is dat de salades als ‘weinig’ worden ervaren en het vlees en stokbrood als ‘(te) veel’.
- Onze bbq’s zijn met zorg samengesteld, waarbij de hoeveelheid vlees, salades en brood in de juiste balanshoeveelheid worden geserveerd. Dit gebaseerd op standaard gemiddelden en onze eigen jarenlange ervaring met bbq’s
Zijn er vegetariërs of andere dieetwensen bij het gezelschap? Geef het vooraf aan en onze koks zorgen voor een passend alternatief.